Tarieven

 De rekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de declaratie staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld, dat door de zorgverzekeraar wordt vastgesteld.

De mondzorg tarieven verschillen weinig per zorgverzekeraar De grootste verzekeraar in Almere is de Achmea zorgverzekering waarmee ik een contract heb. 

ACHMEA zorgverzekering omvat de volgende zorgverzekeringen: Zilveren Kruis, Interpolis, Avero-Achmea, FBTO en De Friesland

Met deze zorgverzekeringen heb ik een rechtstreeks contract .Dit houdt in als u een aanvullende verzekering heeft, ik 100 % bij de zorgverzekering declareer. De uiteindelijke eigenbijdrage rekent u rechtstreeks af met de zorgverzekering.

Dit wordt een natura verzekering genoemd. 

De vorm van natura verzekering heb ik ook met CZ, OHRA, Delta Lloyd, Univé, De Friesland, Menzis, AnderZorg, ASR verzekering, DSW, VGZ, IZZ, Fortis, ONVZ, PNO en hun dochterlabels.

Voor een prijsopgave van uw zorgverzekering kunt u de website van uw zorgverzekering consulteren of mij mailen of telefonisch contact opnemen.